KNOFlook kunstroute uitgesteld tot 2021

Beste KNOFlook-fans en kunstliefhebbers, het was lang covid-dik kijken en we hebben ook lang getwijfeld. Ondanks het vele voorbereidende werk en het enthousiasme van zowel de werkgroep als de kunstenaars en de locatiehouders konden wij niet anders dan de knoop doorhakken en de KNOFlook-kunstroute een jaar uitstellen. Het was een moeilijke en pijnlijke beslissing, maar helaas de enige juiste… De werkgroep streeft immers naar een optimale kunstbeleving voor zo veel mogelijk liefhebbers en dat lukt jammer genoeg niet in de gegeven omstandigheden. Wij zetten alles in op een 21e topeditie in 2021 en hopen dat jullie dan ook van de partij zullen zijn. In afwachting: take care & stay safe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.